Navn:                                  Puli

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født  2014, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       8 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Kommer fra:                      Portugal

Befinder sig:                     Hos plejefamilie i Bagsværd

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk                        

                
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.


Baggrunds historie:
Lille Puli blev fundet på gaden. Helt alene og forladt. Han har helt sikkert haft en barsk fortid og han er derfor lidt forbeholden overfor mænd og kan finde på at gø af dem.

Han ville derfor elske at komme hjem og bo hos en enlig kvinde eller et par med en mand som forstår at sætte sig ned på gulvet til ham og vinde hans tillid igennem en masse godbidder, nus og tålmodighed.

Puli er dog ikke en sky hund, men en glad og kærlig fyr, så det er kun mænd der lige skal vinde has tillid. Kvinder er han meget glad for og er der godbidder i sigte er han ens tro følgesvend.

Puli er den skønneste lille fyr. Han er kærlig og har det mest charmerende og unikke udseende.

Han har boet på internatet siden i sommers, men et internat er ikke et sted for en lille hund med så mange gode år i sig. Han er født i 2014 og vejer bare 8 kg.

Han er idag i pleje i Bagsværd i København, hvor han også bor med plejemors kat.

Vi håber derfor at en familie vil falde pladask for Puli - en familie med tålmodighed, hjerterum og massere af kærlighed.

Vil du vide mere om Puli, så kontakt Ida.


.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA.