Navn:                                  Polegar

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født juni 2007, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:        15-20 kg

Formidlingsgebyr:           2000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                      I Portugal

Forventet hjemkomst:     Efter aftale

Kontaktperson:                Mette på mail: mette@dfas.dk

 

 
 
 
                     Klik her for at se video
                     Klik her for at se video


                          Klik her for at se video
                          Klik her for at se video
                    
               

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.


Baggrunds historie:
Polegar blev sammen med sine søskende dumpet på internatet i Portugal i sommeren 2007 som lille hvalp - og der har hun boet siden.
Polegar har ikke udseendet med sig på billeder, men når man møder hende stjæler hun fuldstændigt ens hjerte.

Selvom Polegar er en seniorhund har hun ikke selv helt forstået det. Hun er glad for lange gåture og hun logrer hele vejen når hun er ude at gå og endelig får lov til at udforske verden.

Hun er så glad for mennesker at det skær i hjertet at hun aldrig har haft - og måske aldrig kommer til at få - hendes egen familie. Hun kaster sig i armene på en hvis man vil nusse med hende og om på ryggen for at blive nusset på maven.

Polegar savner sin helt egen familie, som har tid til at introducere hende for livet i et hjem på en positiv måde, så hun kan vænne sig til nye lyde og dufte. Hundens tænder kan være slidte og musklerne trænger til motion efter så mange år på et internat. Polegar trænger til at tabe et par kg, så en familie der elsker at gå ture ville være ideal for Polegar. Lige nu kan der gå flere måneder imellem hun kommer på en tur.

Er du familien med hjerterum til Polegar? Som kan se igennem udseendet og se den smukkeste og kærligste hund inde bagved? Kan du give hende daglige gåture, godbidder, nus og leg?


Så send en mail til Heidi på heidi@dfas.dk. Polegar står bare og venter.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA.