Navn:                                  Polegar

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født juni 2007, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:        15-20 kg

Formidlingsgebyr:           2000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                      I Portugal

Forventet hjemkomst:     Efter aftale

Kontaktperson:                Heidi på e-mail: heidi@dfas.dk

 

 
 
 

                         Klik her for at se video
                    Klik her for at se video

                    
               

 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.


Baggrunds historie:
Polegar blev sammen med sine søskende dumpet på internatet i Portugal som lille – og der har hun boet siden. Hun savner sin helt egen familie, som har tid og tålmodighed til at introducere hende for livet på en rolig og positiv måde.

En hund som har boet næsten hele sit liv på et internatet må vi, mennesker, forvente at alt skal foregå stille og roligt, så hunden kan nå at vænne sig til sit nye liv, lyde, dufte, mennesker og hunde. Ligesom hundens tænder kan være slidte og musklerne trænger til motion. Polegar trænger til at tabe et par kg.

En senior hund skal blot forkæles med daglige gåture, nusse, godbidder og leg i haven.

Har du overskud til dette ?

Er du interesseret i Polegar så send Heidi en mail.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA.