Navn:                                  Ollie

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født 2014, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       20-22 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk


 

 


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Olie er en fantastisk dreng. Hans ejer valgte at flytte og efterlod Ollie i en lejlighed helt alene til at dø. Han havde hverken vand eller mad og var ekstremt tynd da han ankom til internatet.

På trods af den behandling har han ikke mistet sin tiltro til mennesker. Han er en meget kontaktsøgende og social dreng det altid står først i køen når det skal deles opmærksomhed og nus ud.

Han deler bur med både en dominerende hunhund og med hanhunde helt uden problemer. Han virker som en dreng der elsker alt og alle. Han er tillige en madglad dreng og vil elske en familie som går lange ture, som gider at nusse og som vil træne med massere af godbidder.

Er Ollie den hund du leder efter? Så kontakt Ida


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA