Navn:                                  Musse, omformidling

Køn:                                    Hun, (ikke steriliseret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født 15. marts 2015
Forventet slut vægt:       10 kg

Formidlingsgebyr:          2000,- + hundesygekasse forsikring                          

Kommer fra:                     Grækenland

Befinder sig:                     I Esbjerg

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk

 
               
 
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Søde lille Musse hed Caramel da hun ankom til Danmark. Hun ankom i Juli måned 2015. Hun bliver altså 2 år den 15/3.

 

I forbindelse med hendes omformidling har hun fået et sundhedstjek hos dyrlægen og er sund og rask og i fin stand.

Musse er en sød og dejlig hund som har boet i en familie og er vant til børn fra 3 år og op. Familiens hus er brændt og i deres nye bolig må de ikke have Musse. Musse elsker opmærksomhed og at nusse. Hun gøer når hun ser en anden hund, men overgiver sig når hun ser flere på en gang.

Musse er en hund der vil skulle trænes "alene hjemme" træning med.

Musse kan mødes i Esbjerg. Kan du være Musses nye drømmefamilie? Så kontakt Ida på Ida@dfas.dk.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA