Navn:                                 Mr. Beckham

Køn:                                   Han, kastreret

Cirka alder:                      Født 3. januar 2010
Forventet slut vægt:      8 kg

Formidlingsgebyr:         2000,- + hundesygekasse forsikring                          

Kommer fra:                     Portugal

Befinder sig:                    Hos plejefamilie i Roskilde

Kontaktperson:              Heidi på e-mail: heidi@dfas.dk

 

  
 

 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:

Mr. Beckham er den lækreste seniorfyr. Han blev efterladt af en gammel dame der i årenes løb har smidt mange af hendes hunde på internatet.
Når de ikke længere er hvalpe og unghunde mister hun interessen for dem og de stakkels hunde får et chok når de pludselig sidder på et internat for første gang i deres liv. De har siden hvalpe været vant til et hus med sofa, seng og bekvemmeligheder.

Der skal dog mere end en tur på internat til at tage livslysten fra søde mr. Beckham. Han er en skøn lille fyr som elsker hans gåture, menneskekontakt og hans mad. Specielt hyggelige gåture nyder han.

Lykken tilsmilede Beckham i starten af 2016, da han fik hjem hos en ung kvinde i Danmark. Hun forgudede Beckham og omvendt. Da hun pludseligt er gået bort står Beckham endnu engang uden hjem.

Beckham har taget dødsfaldet tungt og han søger en kærlig familie der kan give ham gnisten tilbage og give ham den bedst tænkelige pensionist tilværelse og tryghed ovenpå denne triste oplevelse.

Beckham er en lille hund på 9 kg. Han er fra 2010 og er i pleje i Roskilde. Beckham har netop fået et sundhedscheck på Halsnæs dyreklinik, fordi han er født med hybermobile led, det har dog ingen betydning for ham, bekræfter dyrlægen. Beckham har også lidt gammelmands gigt som han netop er blevet behandlet for. Han søger derfor et hjem uden trapper. I det hele taget er Beckham en glad og sund dreng med de små skavanker som alderen kan medbringe.

Mr. Beckham er fin med katte. Han jager dem ikke. I det hele taget en godmodig og kærlig lille fyr.____________________________________General information________________________________

Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA