Navn:                                  Miramar

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født 2014, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       18 kg

Formidlingsgebyr:           3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                      Portugal

Forventet hjemkomst:     Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk

         
                                                                                                                                                                             
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:

Søde Miramar blev fundet på gaden i Portugal. En frivillig på internatet fandt hende og tog hende med i sikkerhed indenfor internatets mure.

Her er Miramar godt nok i sikkerhed, men hun er langt fra glad. Hun er ked af så lidt menneskelig kontakt og hun er ked af at være i bur.

Hun er en hund med et medium aktivitets niveau så det passer hende dårligt at der kun er tid til gåture når de frivillige kommer i weekenden.

Miramar håber derfor virkelig at hun snart kan få en familie og rejse til Danmark.

Hun er glad for børn, leg og godbidder. Hun er så glad for at komme ud og gå at hun vil skulle gives lidt træning i at gå i snor.

Hun er en glad pige der elsker verden og hun vil elske at blive stimuleret med træning. Hun er god med andre hunde og med børn og hun elsker at nusse.

Kan du give hende det hjem hun står og drømmer om? Så kontakt Ida på Ida.
 


____________________________________General information________________________________

Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA