Navn:                                  Mimocas

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født 2015, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       4 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Kommer fra:                      Portugal

Befinder sig:                      Hos plejefamilie på Frederiksberg

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk


              
       

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Mimocas vejer bare 4 kg. Hun er en glad hund og elsker at lege med de andre hunde også selvom de er lidt større end hende selv.

Hun er en lille charmerende hund som fortjener hendes helt eget hjem. Hun elsker både voksne og børn. Hun er en hund der vil elske at være i en familie med lidt større børn som vil lege med hende og nusse. Hun elsker at sidde på skødet og at dele kys ud.

Mimocas er en skøn og ukompliceret hund, som vil passe ind i de fleste familier. Hun er endnu ikke testet med katte.

Kan du give hende et godt hjem? Så kontakt Ida.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA