Navn:                                  Marley

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født  2012, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       ca. 10 kg

Formidlingsgebyr:          2000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Mette på e-mail: mette@dfas.dk
 

    

                 

 

                
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.


Baggrunds historie:
Denne skønne hanhund er fundet på gaden i Portugal. En tidligere medarbejder på internatet har spurgt om DFA kan hjælpe med at finde et hjem til ham.

Som I kan se på det ene billede og videoerne (de er lidt mørke) er han tydeligvis vant til mennesker, store som små. Samt accepter katte. De kunne naturligvis ikke lade ham forsætte med at bo på gaden - vi skal finde et hjem til ham. Han er også vant til at gå ture i snor, han trækker kun lidt.

Han hygge virkelig hos sin plejefamilie. Sover sammen med datteren på 5 år. De mener at han har boet på gaden i ca. 1 år.

Der er nemt at lade sit hjerte løbe af med sig, når en hun bliver smidt på gaden af sin familie. Men det er vigtigt at at din beslutning om at ville adoptere ham er velovervejet. Flyveturen i sig selv kan gøre en hund lidt forvirret og oveni det, er han smidt på gaden af sin familie. Han skal ikke flytte hjem flere gange er i Danmark.

Skriv lidt om dig selv og hvad du kan tilbyde en hund hos dig og send på mail til mig.____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA.