Navn:                                  Madox

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født 2015, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       10 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Lille Madox blev fundet efterladt i en lille jordhule sammen med sin mor Metisha og søster. En af de frivillige var en dag ude og gå, og så lille Metisha og hendes hvalpe. De blev herefter bragt til internatet i sikkerhed. 

Madox er meget imødekommende og tillidsfuld overfor mennesker. Han vil gerne nusses og snakkes med at de frivillige på internatet. Madox er god med de andre hunde på internatet, er testet okay med børn og har et medium aktivitetsniveau. Madox elsker at løbe rundt og lege, samt gode oplevelser i naturen på gåture. 

Madox går stadig sammen med sin mor Methisa, som vi også har til adoption og 6 andre hunde både store og små. 

Madox vil passe ind i de fleste hunde kyndige hjem, vi kan derfor ikke forstå, hvorfor han stadig efter snart 1,5 står og venter på sin helt egen familie.

Kan du give Madox et godt og trygt hjem som han går og drømmer om? Så send en ansøgning med lidt om dig selv og din hverdag til os.____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA