Navn:                                  Lost

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født 2015, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       25 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk
 


 Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Dejlige Lost på 2 år blev indleveret til internatet af en lokal, som havde fundet ham løbende i vejkanten på motorvejen. Lost var træt, sulten og meget dehydreret, så det var godt at han kom i sikkerhed på internatet.  

Lost er en af de hunde som har det dårligst på internatet, da han er ekstrem stresset og understimuleret. Vi håber derfor på at kunne finde et godt og aktivt hjem til Lost, så han kan blive glad igen og få den kærlighed han fortjener. 

Ligeså snart Lost kommer ud af den gård han bor i sammen med 3 andre hunde, bliver han en hel anden hund. Når Lost er ude af gården har han en rigtig god kontakt, kan koncentrere sig, er mere rolig og kan endda et par kommandoer hvis man har lidt tålmodighed og godbidder. 

Lost er en rigtig charmetrold som drømmer om daglige gåture, menneske kontakt og en varm seng at sove i om natten.

Kan du tilbyde Lost hans helt eget forever hjem? Så send en mail med lidt om dig selv og din hverdag til os.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA