Navn:                                  Limo

Køn:                                    Han, (ikke kastreret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født  20. juni 2017
Forventet slut vægt:       20 kg

Formidlingsgebyr:          3000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk 
 
              
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:

Limo er en skøn hundefyr, som er meget tillidsfuld. Limo og hans søskende blev fundet helt alene og forladt og blev indleveret til internatet af nogle frivillige.

Limo elsker nus, snak og er utroligt nysgerrig og legesyg. Han er frisk og leger og går på opdagelse. Selvom han er glad og tumler rundt med sine søskende på internatet, ønsker han sig brændende et et kærligt hjem.

Vi forventer at han vil blive af mellem størrelse, omkring 20 kg.

Limo har alle forudsætninger for at blive en god familiehund og vil trives i de fleste hjem. 

Kan du give Limo det hjem han drømmer om? Så skriv til os.

 


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA