Navn:                                  Likas

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født 2013, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       18 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk


             

                                                  Klik her for at se video

                                        Klik her for at se video
        

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Den dejligste hundepige man overhovedet kan forstille sig søger familie. Likas er kærlig, kontaktsøgende, god med andre hunde, glad for godbidder og noget så charmerende!

Hun er en af de oversete hunde på internatet, men fortjener i den grad et hjem. Hun er efter kort tid ens trofaste følgesvend. Likas kom til internatet en nat. Ingen kender hendes fortid, men hun er god og mild. Hun elsker børn!

Dog skal der lidt træning til før børn kan lufte hende. Hun er så glad og ivrig efter at se andet ens tremmerne på internatet at hun trækker meget når hun går i snor. Hun vil derfor skulle luftes i sele af en voksen indtil hun lærer at gå pænt. Halen kører på samme tid af glæde af glæde når hun kommer på tur!

Vil man have en glad og dejlig hund der giver massere af kærlighed skal man vælge Likas. Send en mail til Ida, hvis du vil høre mere om hende.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA