Navn:                                  Lana

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født  september 2015, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       20-25 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Jette på 2857 8937 eller på mail: jette@dfas.dk
 

                                                      Klik her for at se video

                
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.


Baggrunds historie:
Lana er en sød og dejlig pige. På internatet er hun en lidt forsigtig pige, som bare så gerne vil ud til de frivillige for at blive nusset og få opmærksomhed. Hun er virker trist.

 

Hun kan helt sikkert ikke forstå at hun er blevet kasseret og efterladt på et internat. Vi er dog sikre på at når hun følger sig tryg og elsket ved sin familie skal hun nok blomstre op. Allerede når hun kommer lidt væk fra internatet og kommer ud for at gå ture liver hun op og bliver gladere og mere energisk.

Lana vil elske en kærlig familie, som er indstillet på at hun er en hund der kræver massere af kærlighed og positiv træning frem for skæld ud i den periode hun finder sig til rette i hendes nye hjem. Lana er sød ved børn.


Vi håber sådan at der er nogle der falder for Lana så hun igen kan føle sig elsket og få et liv i en varm sofa frem for cementgulvet på internatet.

Er du den rette til denne skønne pige? Ansøg ved at skrive til Jette på Jette@dfas.dk

 

 


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA.