Navn:                                  Kinita

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født  august 2014, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       15 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk

 


              
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.


Baggrunds historie:

Søde Kinita har ventet på internatet i flere år på trods af at hun kun er en ung pige. Hun er noget af det dejligste. Sød, glad for at nusse og for at lege. Hun bor i kennel med 2 små hanhunde som hun gerne leger med.

 

Kinita er en kærlig hund der finder sig i at blive båret rundt på trods hun er alt for stor til at være skødehund. Hun er en hund som vil passe godt ind i de fleste familier - også børnefamilier.

Alle der møder Kinita forelsker sig i hendes personlighed, men på billeder falder hendes lidt neutrale udseende igennem.
Kinita er ikke en hund man får øje på ved første øjekast, men hun har en af de dejligste personligheder. Hun er sød, social, legeglad, men også rolig og vil gerne nusse.


Det meste af tiden står Kinita i en kennel på internatet, men nogen gange er hun heldig at en frivillig tager hende med på stranden eller går en tur igennem byen og den frivillige stopper for en kaffe. Alle disse aktiviteter nyder Kinita. Hun elsker andre hunde og knytter sig til mennesker. Hun er nysgerrig, men mere på en forsigtig måde end en frembrusende.

 

Hun er opmærksom og kigger på dig inden hun reagerer på fremmede. Hun skaber hurtigt et bånd til den person der tager sig af hende og tilbringer tid med hende. Derudover er hun den mest taknemmelige legekammerat. Hun elsker hvis nogen vil lege med bolde og bamser. Når hun ser dig logrer hele kroppen.

Hun er en hund der reagerer når man taler til hende og man vil derfor hurtigt få resultater til hundetræning med positiv træning og en lys stemmeføring.

Denne helt igennem fantastiske pige står bare og venter på hendes kommende familie. Skal det være hos dig? Så send en mail til Ida på Ida@dfas.dk____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA.