Navn:                                  Jussy

Køn:                                    Hun (ikke kastreret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født  20. maj 2017
Forventet slut vægt:       16-18 kg

Formidlingsgebyr:          3000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk
 

 

                                                  Klik her for at se video
              
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Skønne Jussy blev fundet med sine 7 andre søskende. 

De 8 hvalpe blev fundet helt alene og dehydrerede, af nogle lokale ved en trafikeret vej i Portugal. Desværre var den ene allerede død af varmen. Da deres mor ikke var at finde, og der ingen vand eller mad var, blev de indleveret til internatet.

Jussy og hendes søskende elsker nus, snak og er utroligt nysgerrige og legesyge. Når man kommer ind i hvalpegården til dem, kommer de straks løbende og er klar til at snakke og se ens snørebånd an. 

De er nu friske, leger og går på opdagelse dagen lang, dog afbrudt af en lur ind imellem når de falder omkuld i varmen efter de er kommet på internatet.

Vi forventer at de vil blive omkring 18 kg.

De har alle forudsætninger for at blive gode familiehunde og håber at det snart er deres tur til at få et kærligt hjem. 

Kan du tilbyde Jussy eller en af hendes søskende det hjem som de fortjener, så kontakt Ida.


 


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA