Navn:                                  Jaka

Køn:                                    Hun, (ikke steriliseret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født april 2017, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       15-20 kg

Formidlingsgebyr:          3000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk                     
                                          Klik her for at se video

                                  Klik her for at se video
 

                 


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Charmerende Jaka og hendes 3 søskende stod efterladt ude foran internatet sammen med deres mor en morgen da de frivillige mødte ind. 

Jaka og hendes søskende er glade, legesyge og har været meget tillidsfulde overfor de frivillige på internatet, selvom de har haft en kaotisk start på livet.  

De 4 søstre krydser poter for at der snart kommer et trygt hjem til dem, som vil introducere dem til et liv i Danmark med massere af tålmodighed og kærlighed. . 

Kan du tilbyde Jaka eller en af hendes søstre en varm hundeseng og nogle gode gåture? Så skriv gerne en mail til Ida på adoption@dfas.dk ____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA