Navn:                                  Jacob

Køn:                                    Han, (ikke kastreret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født  18. oktober 2016
Forventet slut vægt:       13-18 kg

Formidlingsgebyr:          3000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Grækenland

Forventet hjemkomst:    Kommer til Danmark i februat 2017

Kontaktperson:                Heidi Thomsen på e-mail: heidi@dfas.dk

 


        
 

                
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.


Baggrunds historie:
Lille Jacob blev fundet sammen med 7 søskende på bear sani resort i Grækenland uden deres mor. Moren formodes at være død da hun ikke så til hvalpene i mange dage. Hvalpene blev fundet i december - 2 måneder gamle under slem kulde.

 

De blev derfor anbragt i plejefamilie hvor de har boet indtil de blev gamle nok til at komme på internatet.

Jacob er den sødeste dreng. Han forventes at blive 10-15 kg som voksen. Han har den sødeste plettede næse og er en glad og social dreng. Der er jagtinstenkt i ham, så han anbefales ikke til familie med kat. Han ankommer til Danmark i februar.

Kan du give Jacob er dejligt hjem, fyldt med kærlighed og opmærksomhed? Så send en mail til Heidi.____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA.