Navn:                                  Fifi

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født  2015, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       12 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                      

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk
 


                                                                Klik her for at se video

              

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Fifi er en fuldstændig fantastisk charmerende pige. Hun blev fundet midt på en trafikeret vej tæt på at blive kørt over.

En venlig sjæl reddede hende og afleverede hende på internatet. Hun er lige omkring 2 år gammel og en glad og ung hund.

Hun er sød overfor de andre hunde som hun gerne vil hilse på og hun elsker mennesker. 

Hun er 40 cm høj og vejer 12 kg. Nu sidder hun bare på internatet og venter på at blive spottet af hendes kommende familie.

Kan du give Fifi et kærligt hjem? Så send en mail til Ida.

 


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA