Navn:                                  Fallon

Køn:                                    Hun, (ikke steriliseret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født 20. april 2017
Forventet slut vægt:       8 kg

Formidlingsgebyr:          3000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     På Skiathos

Forventet hjemkomst:    Slut august 2017

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk
 


 


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Lille Fallon ankom til internatet på en travl dag. Ikke mindre end 13 nye hvalpe ankom torsdag d. 1 juni på Skiathos internatet.

Fallon er kommet til verden som en uønsket hund, men nu skal hun selvfølgelig have en chance i livet. Hun og hans søskende er skønne og legesyge hvalpe. De er behandlet for orm ved ankomsten. De elsker at komme op og nusse, men også at give den gas med leg sammen med deres søskende eller at stå oppe i madskålen og spise.

Vi søger familier til dem uden helt små børn. Hvis der er børn i familien skal det være børn der har styr på motorikken og som ikke er for voldsomme, men ved hvordan man omgåes en lille hund, der lettere kan komme til skade. Vi forventer en slutvægt på omkring 8 kg.

Fallon har alle forudsætninger for at blive en god og ukompliceret hund. Hun er i menneskehænder hver dag og bliver socialiseret med andre hunde. Hun er lige nu i en plejefamilie på Skiathos så hun og hendes søskende vokser op i et hjem.

Kan du give Fallon et dejligt hjem med massere af kærlighed? Så send en mail til Ida.

 


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA