Navn:                                  Doce

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født 2015, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       10 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk


         


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Lille charmerende Doce blev fundet på vejen til Cabo Espichel af en lokal og bragt til internatet. 

Doce elsker mennesker og børn. Det bedste hun ved er når der kommer nogle som vil snakke med hende, kramme og give hende opmærksomhed. Hun er meget tillidsfuld og vil gøre alt hvad hun kan for at hoppe over hegnet for at snakke med en. 

Doce er også meget legesyg og glad for de andre hunde på internatet. Hun går på nuværende tidspunkt sammen med 8 andre hunde uden problemer. 

Derudover elsker Doce lange gåture, oplevelser i naturen og leg. 

Kan du give Doce et trygt og kærligt hjem med masser af kram? Så kontakt Ida.

____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA