Navn:                                  Diva

Køn:                                    Hun (ikke steriliseret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født  juli 2017, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       8-10 kg

Formidlingsgebyr:          3000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk 

              
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Lille Diva ankom til internatet da hun var kun 6 uger gammel sammen med Trisha som var 8 uger. De er ikke søskende, men blev fundet sammen i vejkanten langt fra beboelses-områderne, de er formentlig blevet sat af der, for ikke at kunne finde hjem igen. Heldigvis kom der en forbikørende og bragte dem i sikkerhed på internatet. 

Diva er meget glad for mennesker, tillidsfuld og elsker at lege med de andre hvalpe hun bor sammen med på internatet. Der er fart over feltet og hun elsker når de frivillige på internatet har tid til at snakke.    

Vi ønsker at finde et hjem, som vil introducere hende til et liv i Danmark med masser af gode oplevelser, leg, hvalpetræning og kærlighed. 

Vi forventer en slutvægt på ca 8-10 kilo.

Kan du give Diva et hjem med de perfekte hunde-rammer? Så send gerne en mail med lidt om dig selv til mig.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA