Navn:                                  Dakota

Køn:                                    Hun, (ikke steriliseret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født 2015, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       6 kg

Formidlingsgebyr:          3000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Grækenland

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk
 

         

       Klik her for at se video

 
 
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Dakota boede hos en familie i Grækenland med 4 hunde. Naboerne som ikke kan lide hunde var ikke fan af 4 stk i deres baghave, så de kastede gift ind i haven. 1 hund døde.

 

Dakotas ejer fik at vide at de skulle være på vagt ellers ville resten af deres hunde lide samme skæbne. De kontaktede derfor skiathos dog shelter for at få hjælp til at finde nye hjem til dem.

 

Dakota er en lækker hunhund som er 2 år gammel. Hun er sød og venlig med et godt temperament.

 

Hun er glad for at blive taget op og at få opmærksomhed.

Dakota er en lille hund på 6 kg.

Kan du give Dakota et dejligt hjem? Så kontakt Ida på ida@dfas.dk.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA