Navn:                                  Cracker

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født september 2014, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       20 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     Skiathos

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk

 
                             
 

 

                 


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Cracker har ventet på internatet hele hans liv! Han blev fundet på en mark ca. 4 km fra internatet sammen med hans 5 søskende da han var hvalp. 4 af Crackers søskende har fået hjem, men Cracker der nu er blevet 1 1/2 år gammel venter stadig.

Han er stor, sort og ikke længere hvalpe nuttet. Han har derfor alle odds imod dig for at finde hjem. Vi håber at der alligevel er nogen som vil falde for Cracker, så han ikke skal blive gammel på internatet og aldrig have kendt til at have et hjem.

På billederne ses Cracker som han ser ud idag og som han så ud som lille dengang han havde haft bedre chance for at finde hjem. Billedet på ladet af bilen er Cracker med alle hans søskende fra den dag de ankom til internatet (Cracker er yderst til venstre).

Kontakt ida@dfas.dk hvis du kan hjælpe Cracker med at få den tilværelse som elsket familiehund han drømmer om.____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA