Navn:                                  Clarence

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født  2011, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       25 kg

Formidlingsgebyr:          2000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk 


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Nusse glade Clarence søger en drømme senior tilværelse. Clarence vejer ca. 25 kilo og er 55 cm. over ryggen. 

Clarence er en glad og rolig hundepige, som vil elske nogle gode gåture samt oplevelser i naturen og hygge på sofaen. 

Clarence blev fundet med et kuld hvalpe samt mange hagl i kroppen fra skud. Enten er der en som har prøvet at dræbe hvalpene da de var i hendes mave eller brugt hende som mål - skydetræning. Det er derfor imponerende at hun er så tillidsfuld og godmodig, efter hun er blevet udsat for noget så ondt.  

Alle Clarence's hvalpe har fået hjem, hun står nu stadig efter nogle år og håber på at der også kommer et godt hjem til hende. 

Clarence er god med alle de andre hunde på internatet og meget blid. 

Da Clarence er en senior pige skal man regne med en tandbehandling og seniorskavanker. Derudover skal en evt. ny ejer huske på at Clarence har været skudt med Hagl og at hun med alderen kan få skavanker som følge af dette. 

Kan du give Clarence det liv hun fortjener? Så send en ansøgning med lidt om dig selv til os.____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA