Navn:                                  Chocky

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født  2017, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       8 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Kommer fra:                      Portugal

Befinder sig:                      Hos plejefamilie på Bispebjerg i København

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk


                       

                                     Klik her for at se video


              
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Chocky ankom til internatet på Skiathos i sensommeren og vi håber at den dejlige fyr ikke skal være der for længe.

Chocky blev efterladt alene i nattens mulm og mørke, foran internatet på Skiathos, så de frivillige fandt ham da de mødte ind om morgenen.

Han er en glad fyr der idag bor sammen med en beagle på internatet, som han allerede er blevet rigtig glad for. Han ønsker sig brændende et kærligt hjem i Danmark og har alle forudsætninger for at blive en god familiehund.

Chocky er ca. 9 måneder gammel og vejer 6 kg.

Kan du tilbyde Chocky et godt og kærligt hjem, hvor han ikke bliver efterladt igen? Så send os en mail til mig.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA