Navn:                                  Charamel

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født 2012, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       5 kg

Formidlingsgebyr:          2000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ruby på mail: ruby@dfas.dk
 


            
       

  


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Den sødeste lille seniorhund Charamel på 5 år og bare 5 kg søger en familie der kan give ham en dejlig senior tilværelse i Danmark.

Livet på et internat er stressende og Charamel er ikke glad for at være der. Når 300 hunde gøer på en gang fordi det er fodringstid eller der kommer frivillige gøer alle hunde for at gøre opmærksomme på sig selv og det kan virke meget overvældende og stressende.

Charamel er en sød og god hund. Han vil elske at komme i et roligt og kærligt hjem der vil give ham gåture og opmærksomhed og en sofa at sove på. Han er en lille fyr der bare er 35 cm høj.

Han blev fundet på gaden af en af internatets frivillige der tog ham med da hun kunne se at han ikke vil kunne klare sig på gaden.

Han er god med andre hunde og sød overfor børn med et roligt sind.

Da livet på gaden og internatet kan være hård kost skal det forventes at han kan have behov for en tandrensning hans alder taget i betragtning.____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA