Navn:                                 Canella

Køn:                                   Hun, neutraliseret

Cirka alder:                      1. januar 2016, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:      10-12 kg

Formidlingsgebyr:         3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Kommer fra:                     Grækenland

Befinder sig:                     Hos plejefamilie i Slangerup

Kontaktperson:               Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk
 

            
                                               

 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.


Baggrunds historie:
Søde Canella blev smidt på gaden da hun var under 1 år og højgravid!

Hun er nu blevet steriliseret og søger efter hendes helt egen familie. Hun har boet i plejefamilie, så hun er vant til et hus og massere af menneskelig kontakt.
Hun er god med andre hunde og er glad for at lege. Film kan fremsendes hvor hun leger med andre hunde og giver den gas.

Canella har ikke altid været behandlet godt. På trods af dette er hun den gladeste lille spillopmager. Hun elsker børn, at lege, at gå ture og vil passe ind i alle familier.

Canella er i pleje i Slangerup hvor hun kan mødes.

Er du familien for Canella, så send en mail til Ida på ida@dfas.dk

 


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA.