Navn:                                  Cadis

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født november 2016, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       10 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk
 
              
 


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Cadis blev fundet på en trafikeret vej i sesimbra. Man kunne på lang afstand se at han var forhutlet i pelsen med store knuder. Da de stoppede så de at det ikke kun var store filtre og dreadlocks der sad i pelsen. Der sad store cement klumper som generede under maven hver gang han lagde sig ned.

De tog ham med til internatet hvor han blev klippet i bund. Han måtte dog i fuld bedøvelse da han havde så mange smerter! Under pelsen gemte der sig en fantastisk ung dreng. Cadis er ca fra november 2016. Han elsker alle de frivillige på internatet og hilser pænt på samtlige hunde. Han er også glad for at lege med de andre hunde.

Cadis er en hund som bliver fluffy og derfor skal hans nye hjem have lyst til at børste ham dagligt så hans pels ikke kommer i så dårlig stand igen.

Er du familien der vil give Cadis et kærligt hjem? Så send en mail til Ida.

 


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA