Navn:                                  Batman

Køn:                                    Hun, (ikke kastreret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født  oktober 2016, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       10-12 kg

Formidlingsgebyr:          3000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     Grækenland

Forventet hjemkomst:    Kan komme til Danmark i februar 2017

Kontaktperson:                Jette på 2857 8937 eller på mail: jette@dfas.dk
 

  
 
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Batman blev fundet på gaden i Grækenland. Han havde 2 søskende. De blev alle 3 samlet op og anbragt i plejefamilie da de var helt små.

Hans søster klarede det desværre ikke, hans bror er adopteret og nu søger Batman efter hans drømmehjem. Han er en virkelig sød og meget glad dreng.

Han elsker at løbe og lege med de andre hunde og leger fint med både små og mellemstore hunde. Batman er en lille kælepotte der meget gerne vil nusses. Han vil elske at finde en familie der vil gå lange ture med ham og give ham massere af socialisering og kærlighed.

Vil du høre mere om ham? Så kontakt Jette på jette@dfas.dk.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA