Navn:                                  Bambino

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født 2016, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       16-18 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk
              
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Bambino blev fanget af hundefangere og bragt til den offentlige kennel, hvor hundende ofte bliver aflivet hurtigt. Heldigvis fik Internatet Bianca som vi samarbejder med Bambino væk derfra og i sikkerhed. 

Glade Bambino på 1 år og 45 cm. i ryggen, søger et hjem med gode gåture, leg og masser af nus. Bambino er meget glad for mennesker, børn og andre hunde. Bambino deler også gerne kys ud, hvis han kan slippe afsted med det.  

Da vi mødte Bambino i oktober 17, forelskede vi os straks i ham. Bambino har haft det svært på internatet, da han ikke er dominerende og derfor været et nemt mål for de andre hunde når hierarkiet skulle sættes. Bambino går derfor nu med hvalpe/unghunde, hvor han kan spise i fred og få sovet samt leget igennem. 

Kan du give Bambino et trygt og godt liv, og er klar på en unghund? Så send en ansøgning med til lidt om dig selv og din hverdag til os.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA