Navn:                                  Bacho

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født 2015, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       18 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk 
                               
                                           Klik her for at se video
        
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Bacho blev efterladt på internatet. Bundet til porten og forladt af hans ejere midt om natten. I starten var han meget utilpas på internatet. Hver gang hans boks skulle gøres ren og han derfor kom ud i gården og kunne løbe ville han forsøge at hoppe over internatets mure for at komme væk.

Nu har han affundet sig med at han er blevet forladt og at internatet er hans nye hjem. Han spotter dog stadig mennesker på lang afstand og står ivrigt og logrer med halen indtil nogen kommer og snakker med ham. Bacho er bare 1,5 år gammel og det syntes urimeligt at en så ung og flot hund der er så ked af at være på internatet skal spilde hans bedste år der.

Derfor håber vi at der findes et hjem til ham i Danmark. Ud over at være et nussehoved et han glad for al kontakt. Han elsker andre hunde.

Han er god med børn og med katte. Han skal ud til en familie der vil give ham massere af kærlighed og opmærksomhed og en familie der kan lide at være aktiv, så han kan løbe rundt i en have og komme på ture og bruge sin næse.

Kan du give Bacho et kærligt hjem med motion og stabilitet? Så send en mail til Ida
.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA