Navn:                                  Anais

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født  2015, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       4 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk 


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Søde lille Anais blev efterladt ude foran Ana's mors dør midt om natten. Ana er bestyrer af Bianca internatet i Portugal. Anais bor derfor nu på internatet sammen med alle de andre hunde der søger hjem. 

Anais er en lidt stille hunde pige når man først møder hende, men efter lidt vil hun rigtig gerne snakke og nusses. Hun kommer godt ud af det med de andre hunde på internatet, og har taget den store omvæltning flot. 

Grundet Anais lille størrelse søger vi et hjem uden små børn, da hun nemt kan komme til skade. 

Er du faldet for søde Anais og kan give hende et trygt og godt hjem, hvor hun ikke skal bekymre sig om at blive smidt ud igen? Så send en ansøgning med lidt om dig selv og din hverdag til os.

____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA