Navn:                                  Alma, omformidling

Køn:                                    Hun, (ikke steriliseret)

Cirka alder:                        Født  23. august 2015
Forventet slut vægt:       20-24 kg

Formidlingsgebyr:          2000,- + hundesygekasse forsikring                          

Kommer fra:                      Halkidiki

Befinder sig:                     I Holbæk

Kontaktperson:                Jette på 2857 8937 eller på mail: jette@dfas.dk
 

 
 

 

  
 
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Hej du:)
Jeg hedder Alma. Jeg er halvandet år gammel og vejer omkring 20 kg. Jeg leder efter mit helt eget hjem med en dejlig seng og masser af kærlighed. Jeg bor pt hos min plejemor som også er hende der leder efter et hjem til mig.

Min mor blev fundet da mine søskende og jeg endnu ikke var født, hun blev bragt til internatet hvor hun hurtigt kom ud i en plejefamilie. Her fødte hun mine søskende og jeg. Vi kom til kolde Danmark da vi alle var gamle nok og her fik vi alle dejlige familier. Jeg var bare så uheldig at jeg ikke kunne blive i min familie pga tragisk dødsfald.

Jeg savner nu min helt egen familie hvor jeg er i fokus. Jeg elsker at lege med bolde og pinde, her hos plejemor leger jeg også med 2 små hunde.


Min plejemor siger jeg er dygtig til at være alene hjemme, jeg ødelægger ikke noget. Hun siger også jeg er dygtig til at gå ture i snor og hun roser mig og giver mig godbidder når jeg kommer når hun kalder.


Jeg elsker når hun nusser mig og vil rigtig gerne putte med hende. Her får jeg lov til at sove i sengen og sofaen som jeg elsker helt vildt. Jeg elsker også kødben!


Jeg vil have det rigtig godt hvis du har en stor indhegnet have som jeg kan løbe frit i og lege, speciel hvis du vil kaste bolde til mig!


Hvis du mener du vil give mig et godt hjem så tøv ikke med at skrive til min plejemor på jette@dfas.dk eller sms 28 57 89 37 så ringer hun til dig:).

 


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA