Navn:                                  Aldo

Køn:                                    Han, (ikke kastreret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født marts 2017, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       15 kg

Formidlingsgebyr:          3000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Slut august

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk

                                                           Klik her for at se video

 


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Aldo kom til internatet som lille sammen med hans 2 søskende. De blev stillet i en papkasse udenfor internatet midt om natten og da de frivillige kom om morgenen sad der 3 meget bange hvalpe.

Aldo er den af de 3 der er mest opsøgende. Han hopper op og vil gerne hilse. Han smiler og vil gerne snakke og nusse. Han er nysgerrig og meget interesseret i at undersøge ting han ikke kender som fx kamera og mobiltelefon.

Han går sammen med 10 andre unghunde som han er rigtig sød ved.

Vi ønsker at finde et hjem uden helt små børn, som vil introducere ham til et liv i Danmark med massere af tålmodighed og kærlighed.

Vi forventer en slutvægt på ca 15 kg.

Kan du give Aldo er hjem med perfekte rammer? Så send en mail til Ida.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA