Navn:                                  Benny

Køn:                                    han (ikke neutraliseret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født 15. november 2016
Forventet slut vægt:       10 kg

Formidlingsgebyr:          3000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Grækenland

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Jette på 2857 8937 eller på mail: jette@dfas.dk
 

                      Benny                                 
 

 Klik her for at se video


 
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
ABBA familien blev smidt af på Skiathos internatet om natten i en papkasse da de var 13 uger gamle. De er født d. 15. November 2016.

 

Dagen efter troppede en kvinde op med røde og hævede øjne og bekendte at hun ikke havde grædt og ikke sovet hele natten da hun var bekymret for hvalpene som hun havde smidt af. Hun fortalte at deres hund var blevet med hvalpe og at hun ikke viste hvordan hun skulle komme af med hvalpene.

 

Skiathos Internatet lovede at beholde hvalpene og hjælpe med at finde hjem. De 4 er nu opkaldt efter ABBA. Det er 4 søde, glade og legesyge hvalpe, som helt sikkert har haft en god start på livet selvom de blev smidt af på internatet på den måde.

 

De opsøger mennesker og er glade og vil nusse. Benny er den af hvalpene der er mest fremme i skoen og Frida er den mest stille af dem som hellere vil putte. Deres mor er en lille hund da de bliver små hunde på omkring 10 kg.

Frida, Agnetha og Bjørn har fået hjem.

Kan du give en af disse dejlige hvalpe et hjem? Så kontakt Jette på jette@dfas.dk


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA