Navn:                                  Louie, omformidling

Køn:                                    Hanner, (ikke kastreret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født april 2016, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       8 kg

Formidlingsgebyr:          2000,- + hundesygekasse forsikring                          

Kommer fra:                     Portugal

Befinder sig:                     Hos plejefamilie i Jylland

Kontaktperson:               Heidi på e-mail: heidi@dfas.dk
 

         

 

 

                 
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:

Louie kom til Danmark i 2016. Han blev fundet i en plastikpose som helt lille hvalp med hans brødre. Heldigvis var der en der undrede sig over at posen bevægede sig og reagerede på det. En af hvalpene var desværre allerede død.

Louie er vokset op til at blive en smuk og glad dreng fuld af kærlighed til livet. Louie elsker lange gåture og at lege og han tiltrækker sig opmærksomhed både på gåture og i hans hunde legegruppe. Han elsker at lege med andre hunde og er god med hunde. Desværre forstår han ikke hvorfor katte ikke vil lege med ham. Louie er fin med andre hunde, men skal ikke ud til børn, katte eller andre smådyr.

Louie er altid interesseret i hvad der sker. Han er en meget aktiv hund og skal derfor til en aktiv familie. I hjemmet elsker han at putte og nusse.

Louie har været igennem alt for meget i hans korte hundeliv og hans nye familie skal være indstillet på at Louie er en hund der skal blive i familien til han går bort af alderdom. Han skal ikke rykkes mere men har fortjent et stabilt hjem der vil elske ham resten af hans dage.

Vil du besøge skønne Louie, så kontakt Heidi på Heidi@dfas.dk.

____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA