DFA Samarbejder med tre internater i udlandet og er derudover medlem af Doso, herunder kan du læse mere om dem:

Bianca Internatet, Portugal
I den lille by Carrasquira ligger der et internat, som hedder Bianca, ca. 40 min. fra Lissabon lufthavn. På Bianca internatet bor der mellem 300-350 hunde og 40-60 katte. Da DFA startede med at hjælpe internatet stod største delen af hundende i lænker. Nu går alle hunde på internatet løse i kennelser. Der er sket meget udvikling på internatet og i 2017 blev et hus med løbegård til kattene bygget færdigt. Et meget stort fremskrift, som har kostet mange penge, men som betyder utroligt meget for dyrene i deres hverdag.
Skiathos Internatet, Grækenland
I 1995 blev Skiathos Friends of Animals (SFA) startet på den græske ø Skiathos i byen Kounistria. Man begyndte at bygge et internat til de mange hjemløse hunde på øen. DFA begynde at hjælpe internatet i 2001, og på dette tidspunkt var der forfærdelig mange hunde og katte overalt på øen. Neutraliseringskampanger fast hvert år, har gjort at der i dag ikke løber hunde rundt ved f.eks. spisestederne. kattene neutraliseres og fodres fast ved klostret. Det er en stor glæde, at se det hårde arbejde og de mange penge som bruges på dyrlægeprojekter give pote.
Julie’s Internat, Grækenland
Julie Bor i en by som hedder Kalandra, som ligger på den første finger på Halkidiki. Julie har startet sit internat op selv og har mellem 30-50 hunde boende. Julie har ikke fastansatte, kun frivillige. Julie er derfor i perioder helt alene om dagligdagen og de mange hunde på internatet. DFA donerede i 2007 penge til internatet så Julie kunne få bygget tag over hvalpegården. Det hjælper både ved regnvejr og når den varme græske sommer står på sit højeste.