Halkidiki:

 

Internatet er tilmeldt "Amazone wish list". Her kan du bestille en varen som de mangler og dermed støtte internatet direkte.
Varen bestilles og betales online og sendes direkte til internatet - klik her for at se listen !

 

Julie bor i en by som hedder Kalandra, som ligger på den første finger på Halkidiki. 


                                  

Her er Julies historie om hvordan det hele begyndte på Halkidiki:

Efter at have boet i Grækenland i mange år indså jeg at fodre og hjælpe syge dyr i sig selv ikke var nok. Nytårsaften 1999 fødte en herreløs hund 2 hvalpe på mit dørtrin. Jeg døbte hunden Terri og da hendes hvalpe var blevet store nok, gik jeg i gang med at finde et permanent hjem til dem. Jeg fandt hurtigt ud af, hvor svært det er at finde et godt hjem til hvalpene og besluttede mig for at få Terri steriliseret, for at undgå flere uønskede hvalpe. Det viste sig, at der var over 30 andre herreløse hunde som levede et usselt liv i min landsby - og hvert år blev der lagt gift ud og dyrene led en pinefuld død. Dette blev gjort pga. et stort turist ressort i nærheden og de ville blot af med dyrene før turistsæsonen.

Jeg talte med borgmesteren og de lokale beboere - og fortalte dem at forgifte dyrene ikke var en løsning. De gik med til at give mig tid til at bevise at sterilisering/kastrering af dyrene vil gøre en forskel. Min mand gik med til at bygge et internat på vores grund for at gøre arbejdet lidt nemmere for mig i hverdagen. Internatet er et midlertidigt hjemsted for syge og tilskadekomne hunde og katte. Mange af dyrene kan ikke klare sig på gaden og derfor forsøger jeg at finde et permanent hjem til dem i udlandet (England, Tyskland, Belgien og Danmark). Terri som startede det hele bor i England på 6. år.

Med støtte fra DFA, GAR, CARAT mfl. har jeg kunne gøre en forskel i min landsby, uden jeres hjælp ville det ikke have være muligt. Jeg er mor til 2 børn og nogle gange er det svært at nå det hele. Men ser jeg et dyr som har brug for hjælp, kan jeg ikke blot gå min vej – jeg må hjælpe !

Jeg kan fortælle mange historier om dyr som jeg har reddet, nogle er endt godt – andre med en forfærdelig udgang. Det bedste jeg ved er, når jeg modtager et billede af et dyr som har fået et nyt hjem. En hund eller kat som har fået en ny chance på livet, som ikke skal kæmpe for sit liv eller sit næste måltid. Det er det som får mig til at fortsætte.

Hold ferie med god samvittighed - klik her for at læse mere !

Mange hilsner
Julie


     

DFA har i 2007 doneret penge så internatet kunne få tag over hvalpegården. Det hjælper både ved regnvejr og når den varme græske sommer står på sit højeste.

    

Har du lyst til at arbejde som frivillig hjælper, skriv da til DFA på e-mail: info@dfas.dk