Floki

Alder: 2 år – fra maj 2020

Køn: Han, Neutraliseret

Vægt: ca. 17 kg.

Befinder sig: Hørve, Danmark

Adoptionsgebyr: 3500 kr.

Floki er en glad, social og energisk fyr som søger nyt hjem, da hans nuværende familie ikke kan honorere hans energi niveau.
Floki kommer oprindelig fra Spanien og kom til Danmark som lille med hans bror.
Hans familie skriver:
Floki er vant til og god til børn, mænd og kvinder. Han har mødt marsvin og kaniner og været forsigtig, men nysgerrig. Han er renlig, vant til at være alene (sammen med vores anden hund) i dagtimerne, mens vi er på arbejde.
Han går pænt i snor, vant til at køre bil og er lydig. Floki er fyldt med kærlighed og vil helst være tæt på familien. Han elsker at løbe, bade på stranden og generelt at være udenfor.
Floki har et stort behov for fysisk aktivitet. Han har brug for at komme med på fx løbeture med sin ejer eller en tur i hundeskoven, hvor han kan løbe frit dagligt og få brugt sin energi rigtigt. Dette er desværre noget, som vi ikke har tid og midler til at tilbyde ham, hvorfor han søger nyt hjem.
Han har ligeledes godt af at have en hundemakker, da han ikke har prøvet at være alenehund og vi oplever, at han har gavn og behov for den tryghed en anden hund giver i dagtimerne. Det er vigtigt at huske, at han stadig er unghund og derfor ved kedsomhed kan komme til at lave lidt ulykker.
Han har været til sundhedscheck hos dyrlægen, hvor der ingen anmærkninger var og er opdateret med sine vaccinationer.
Du kan hilse på Floki i Hørve (mellem Holbæk og Kalundborg), hvis vi mener, I er det rette match.
Vil du sende en ansøgning på Floki ? Send da nogle ord som beskriver din familie, bolig og hvad du kan tilbyde Floki.
Send til e-mail: adoption@dfas.dk

Inden afrejse til Danmark / i Danmark

 

Adoptiongebyret og dækker de omkostninger der kan være i forbindelse med omformidlingen så som adfærds-vurdering, foder osv.

Inden import til Danmark bliver alle vores hunde vaccineret med standard vaccinen (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vaccinen mod rabies samt testet for Leishmania, Ehrlichia, Anaplasma, Babesia, Dirofilaria Immitis og giardia.

Derudover får hundene inden import til Danmark orme og loppekur samt EU pas og chip.

Du skal ved adoption selv oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptionen igennem DFA.