Bodil

Fødselsdag: 22/4 2016

Køn: Hun, Neutraliseret

Vægt: 4 kg.

Befinder sig: København

Race: Blanding

Adoptionsgebyr: 3000 kr.

KÆRLIGE lille Bodil søger et nyt hjem.

Det er med tungt hjerte, at familien er kommet frem til, at Bodil ikke trives i storbyens larm og trafik eller kommer til det. Bodil har siden hun flyttede fra Grækenland til Danmark for 5 år siden boet hos sin familie i København.

Bodil kan besøges hos hendes familie, hvis DFA vurderer, at man er et muligt match.

Bodil er en meget kærlig lille pige på 6 år og ca. 4 kg., som elsker sofahygge, at være sammen med sin familie og komme på gåture i rolige naturomgivelser. Derudover er hun glad for mennesker, og hilser gerne på dem, hun møder på sin vej, eller giver en varm velkomst når der kommer gæster i hjemmet.

Familien oplever, at Bodil blomstrer op og stortrives når de besøger venner og familie i sommerhus eller hus. Her har hun nemlig muligheden for, at komme ud i en have, slippe for gåture i snor gennem byens larm og trafik, og kan trække sig hvis der sker for meget omkring hende.

Bodil kan i nuværende hjem være alene hjemme og kan godt lide, at træne øvelser i trygge og rolige rammer – hun kan være lidt forsigtig men er nysgerrig. Det er vigtigt, at en kommende familie KUN anvender positive træningsmetoder.

Bodils to primære udfordringer er, at hun bliver utryg ved larm specielt når hun er på tur, og at hun tisser indenfor -primært det samme sted på gulvet når der er ro omkring hende og alt er trygt. Vi mener at denne udfordring bliver nemmere at træne i de rette rammer og med udgang til indhegnet have.

D. 2/8 2022 er Bodil blevet opdateret med vaccinationer samt fået et sundhedstjek, hvor er alt var som det skulle være.

Bodil formidles ikke til lejligheder, storbyen eller til familier med børn under 12 år, da vi ønsker at Bodil får mere ro omkring sig.

Er du ligeså forelsket i lille Bodil som vi er og vil du høre mere om hende? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

Inden afrejse til Danmark / i Danmark

 

Adoptionsgebyret er på 3000 kr. og dækker de omkostninger,  der kan være i forbindelse med en omformidling. 

Inden import til Danmark blev Bodil vaccineret med standard vaccinen (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og fik vaccinen mod rabies samt testet for Leishmania, Ehrlichia, Anaplasma, Babesia, Dirofilaria Immitis og giardia.

Derudover fik Bodil inden import til Danmark orme og loppekur samt EU pas og chip.

Du skal ved adoption selv oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptionen igennem DFA.

 

Adoptionsgebyret dækker bl.a. 

 

  • Vaccinationer
  • EU-Pas
  • Tests af sygdomme 
  • Import og rejse til Danmark
  • Sundhedstjek
  • Chip