Vil du være frivillig i udlandet på en af internaterne som DFA samarbejder med?

 

Bianca Internatet, Portugal: 
Du kan som frivillig på internatet gøre en stor forskel for hundene og kattene der. Dine opgaver kan fx være: at gå med hundene, børste dem og tilse dem. Når du trænger til en pause fra gåturene er der altid hunde høm høm at fjerne, vasketøj at hænge op eller tage ned. De fastansatte er ikke gode til at bede om hjælp, da de er nervøse for at blive misforstået. Men tag ikke fejl, de er glade for din hjælp.  Men det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, ikke er bange for at spørge om hjælp, tør tage fat på en opgave, taler engelsk og er fyldt 20 år.
Du betaler selv udgifterne forbundet hermed (flybillet, ophold, transport til/fra lufthavnen og mad). En taxa fra lufthavnen koster ca. 450-500,- Alternativ kan du leje en bil.
Er det første gang at du ankommer til internatet, skal du ankomme om lørdagen. Det er et krav fra internatet, for
så er der nemlig en frivillig som taler engelsk som kan vise dig rundt. Internatet er ikke vores og der er få regler på internatet. De er vigtige at følge for hundenes og din sikkerhed.
Du kan leje et værelse hos Maria og Miguel.

  

Adressen er:
Bianca Shelter
Estrada do Cemiterio da Aiana
Pinhal Mesquitas
P-2970 Sesimbra
Portugal

 

Skiathos Shelter, Grækenland

Er du glad for at gå ture med hunde, børste og nusse dem, så er du måske den rette til at være på internatet. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og at du kan tage imod instruktioner fra de ansatte. Dette er for din og hundenes sikkerhed.
Du betaler selv for turen og opholdet, ligesom du selv skal arrangere turen. Nogle gange kan det betale sig at købe en pakketur, hvor fly og hotel er inkl.) andre gange er det billigst at købe en flybillet og selv finde et sted at bo. Det anbefales at du lejer et køretøj, da internatet ligger ødet.
Adressen er:
Skiathos Dog Shelter

Near Kounistria Monestary
Skiathos

 

Julie’s shelter, Halkidiki, Grækenland

Julie vil meget gerne have frivillig på internatet, men de skal kunne hjælpe i minimum 1 måned, da det kræver grundig oplæring. Kontakt os hvis du ønsker dette, så forklarer vi nærmere og sætter dig i kontakt med Julie. 

Adressen er:
Halkidiki animal rescue
Julie Tsiakmakis
Kalandra
Kassandreia 63077
Halkidiki
Greece