Kunne du tænke dig at blive en del af DFA daglige Team?

Er du interesseret i at være være med i DFA’s daglige Team, og dermed være med at hjælpe dyr i nød på internaterne vi samarbejder med? 

Så skal du kontakte Ida/DFA ved at sende en mail til info@dfas.dk

I DFA mangler vi næsten altid flere hænder, da vi er en organiation med rigtig mange forskellige opgaver. 

Nogle af opgaverne i DFA er: Hjemmebesøg, fundraising, omformidlinger, formidlinger, Opfølgninger, arrangementer osv. 

Det er vigtigt, at du er realistisk omkring hvor meget tid du har, og hvad du kan overskue i din hverdag inden du kontakter os. Vi bruger meget tid på at sætte nye frivillige ind i organisationen og opgaverne. 

 

 

Kunne du tænke dig at være Plejefamilie?

Er du interesseret i, at være med til at give en hund en god start på sit nye liv ved at blive plejer/Plejefamilie?

Så skal du kontakte DFA’s plejefamilieansvarlige Ida Lind ved at sende en mail til: info@dfas.dk 

 

I mailen skal du fortælle lidt om hvem du er og din hverdag, samt hvad du kan tilbyde af hjælp.
Herefter vil du blive kontaktet af DFA’s plejefamilieansvarlige for en samtale. Du skal være indstillet på, at åbne dit hjem, for et besøg af en repræsentant fra foreningen.

Vi ser gerne at man som plejefamilier kan opfylde nedenstående:

– Du skal minimum være fyldt 24 år.

– Hvis du allerede har egne dyr, skal de være social anlagt overfor fremmede hunde, og huske på at det kan tage tid at sætte to fremmede hunde sammen

– Det skal være tilladt at hunden opholder sig i din bolig og DFA skal vide hvis der er nogle restrektioner omkring andet ang. husdyr

– Plejehunden må på intet tidspunkt være løs, undtagelse ved grundig indhegnet have

– Bor du på Fyn eller  iJylland skal du helst havde mulighed for at afhente plejehunden på Sjælland

– Du skal være klar på at indrette din bolig, så den tilgodeser hundens behov

– Du skal løbende, holde den plejeansvarlige orienteret om hvordan det går med hunden og rette henvendelse, hvis der opstår spørgsmål i plejeperioden.

– Såfremt hunden forårsager skader på plejefamiliens hjem, interiør eller på personer, vil alle eventuelle udgifter ifm. dette tilfalde plejefamilien selv.

– Der er tavshedspligt for plejefamilierne, vedr. forhold omkring hunden man får i pleje, samt ting der bliver aftalt i foreningens regi.

– Det er foreningen der alene står for formidling af plejehunden til dens nye hjem. Dette sker dog  som udgangspunkt i samråd med plejer/plejefamilien.

DFA sørger for tørfoder, sele/halsbånd/snor, en hundeseng eller dyne og lidt legetøj hvis vi har noget på lager som ikke skal med ned til internaterne. Du skal selv sørge for f.eks. legetøj, godbidder og andet hygge om hunden. Derudover afholder DFA alle udgifter til dyrlæge, den plejefamilieansvarlige skal dog altid kontaktes forinden, hvis plejeren/plejefamilien mener at et dyrlægebesøg er nødvendigt. (Medmindre det er AKUT)