Bianca

Fødselsdagsdato i pas: 2. Marts 2020 

Køn: Hun, Neutraliseret  

Vægt: ca. 10 kg.

Befinder sig: Falster

Adoptionsgebyr: 3000 kr.

Bianca er en 3 år gammel hund, som er klar til at finde sit sidste hjem. Bianca kommer oprindeligt fra Spanien og har siden boet hos sin familie på Falster. Hun er en skøn hundepige med masser af kærlighed og personlighed.

Bianca er en kælen hund, som elsker at være sammen med sin flok. Hun er glad for at slappe af i sofaen og i lænestolen på skødet. Derudover er hun meget glad for sine tøjbamser, som hun leger og putter med.

Bianca er lærenem og vil rigtig gerne lære og træne. Hun er også meget glad for at søge efter godbidder eller mus og bruge snuden i haven og lave andre aktiviteter som snusetæppe.

I sit nuværende hjem er Bianca god til at køre i bil og at være alene hjemme. Hun har aldrig ødelagt noget, hun plejer blot at lægge sig til at sove i sofaen eller sin hundeseng. Som udgangspunkt skal man forvente at dette skal trænes når en hund skifter hjem.

Bianca kan godt lide andre hunde, når hun bliver præsenteret langsomt for dem, helst ved en fælles gåtur. Når hun er tryg ved andre hunde, bliver hun mere selvsikker, da hun kan læne sig opad dem. Familien har bl.a. passet en hund i nogenlunde samme størrelse som hende, og de er blevet rigtig gode venner. Ved gåture og uden for hjemmet, er hun som oftest nysgerrig ved mødet med andre hunde. Dog kan der være enkelte, hun ikke bryder sig om.

Bianca er god med børn, men kan blive utryg, hvis det bliver for vildt omkring hende. Hun er van til, at der engang i mellem kommer børnebørn i alderen 2-11 år og at det er stille og roligt. Hun skal helst have lov til selv at søge den første kontakt. 

Familien oplever Bianca som en generelt stille hund, dog siger hun til, hvis der kommer fremmede biler, besøg, bliver utryg og lignede. 

Bianca går fint i snor og elsker at komme på tur i naturen og bruge næsen. De fleste hunde og mennesker hun møder, søger hun forsigtigt, men nysgerrigt.  

Udfordringer: 

– Bianca er som udgangspunkt utryg ved mænd. Men ved gentagende møder og en del godbidder, kan der bygges en tillid op. Hun bliver let    utryg ved nye besøg i familiens hjem. Men har man først fået hendes tillid, bliver hun meget glad for besøg.

– Kan ikke med kat da hendes jagt instinkt træder til. Dog har hun lært at kunne med familiens høns (under opsyn). 

– Kan være nervøs i mødet med nye hunde og skal se dem an, enkelte hunde er hun for utryg ved 

– Forsigtig ved nye ting

Vi søger et nyt hjem til Bianca som kan tilbyde:

– Et roligt hjem udenfor byen med indhegnet have

– Ingen hjemmeboende børn under 12 år

– Et hjem som har erfaring med hunde, anvender positiv træning og er tålmodige

– Har en velafbalanceret og rolig hund som Bianca kan læne sig opad

 

Bianca er sund og rask. Ved adoption vil en ny sundhedsattest / sundhedstjek blive lavet og indgå i adoptionskontrakten.

Er du allerede blevet forelsket i skønne Bianca og vil du gerne høre mere om hende? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk så tager vi en snak.

Inden afrejse til Danmark / i Danmark

 

Inden import til Danmark blev Bianca vaccineret med standard vaccinen (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose), blev neutraliseret og fik vaccinen mod rabies samt testet for Leishmania, Ehrlichia, Anaplasma, Babesia, Dirofilaria Immitis.

Derudover fik Bianca inden import til Danmark orme og loppekur samt et EU pas og chip.

Bianca vil få foretaget et dokumenteret sundhedstjek og være opdateret med standard vaccinationerne i Danmark inden hun flytter ind hos en ny familie. 

Du skal ved adoption selv oprette en udvidet sygeforsikring, som er et krav ved adoptionen igennem DFA.