Internatet ligger i byen Kalandra et stykke væk fra villaerne, så hundenes gøen ikke genere beboerne, som er hurtige til at beklage sig.

Adressen er:
Halkidiki animal rescue
Julie Tsiakmakis
Kalandra
Kassandreia 63077
Halkidiki
Greece

Efter at have boet i Grækenland i mange år indså jeg at fodre og hjælpe syge dyr i sig selv ikke var nok. Nytårsaften 1999 fødte en herreløs hund 2 hvalpe på mit dørtrin. Jeg døbte hunden Terri og da hendes hvalpe var blevet store nok, gik jeg i gang med at finde et permanent hjem til dem. Jeg fandt hurtigt ud af, hvor svært det er at finde et godt hjem til hvalpene og besluttede mig for at få Terri steriliseret, for at undgå flere uønskede hvalpe. Det viste sig, at der var over 30 andre herreløse hunde som levede et usselt liv i min landsby – og hvert år blev der lagt gift ud og dyrene led en pinefuld død. Dette blev gjort pga. et stort turist ressort i nærheden og de ville blot af med dyrene før turistsæsonen.

Julie talte med borgmesteren og de lokale beboere – og fortalte dem at forgifte dyrene ikke var en løsning. De gik med til at give mig tid til at bevise at sterilisering/kastrering af dyrene vil gøre en forskel. Min mand gik med til at bygge et internat på vores grund for at gøre arbejdet lidt nemmere for mig i hverdagen. Internatet er et midlertidigt hjemsted for syge og tilskadekomne hunde og katte. Mange af dyrene kan ikke klare sig på gaden og derfor forsøger jeg at finde et permanent hjem til dem i udlandet (England, Tyskland, Belgien og Danmark). Terri som startede det hele fik hjem i England.

Med støtte fra DFA, GAR, CARAT mfl. har jeg kunne gøre en forskel i min landsby, uden jeres hjælp ville det ikke have være muligt. Jeg er mor til 2 børn og nogle gange er det svært at nå det hele. Men ser jeg et dyr som har brug for hjælp, kan jeg ikke blot gå min vej – jeg må hjælpe !

 

Hvad hjælper DFA med:

DFA hjælper Julie med penge, så hun kan købe foder og betale dyrlægeregningerne. Vi donere desuden penge til specifikke formål, når Julie spørger om hjælp. I 2007 fik hun bla. tag over hvalpegården. Det hjælper både ved regnvejr og når den varme græske sommer står på sit højeste.

Frivillig på Halkidiki:

Julie vil gerne have frivillig på internatet, men de skal kunne hjælpe i minimum 1 måned, da det kræver grundig oplæring.

Amazone wish list:

Internatet er tilmeldt “Amazone wish list”. Her kan du bestille en varen som de mangler og dermed støtte internatet direkte. Varen bestilles og betales online og sendes direkte til internatet

Link: https://www.amazon.co.uk/gp/registry/registry.html?ie=UTF8&id=30JNI2PTPWJMX&type=wishlist