Adoption:

Det er vigtigt at du får den rigtige hund som kan indgå i din dagligdag, derfor skal du bla. tage stilling til nedenstående spørgsmål:

Alle de hundene, vi formidler er alle undersøgt af en dyrlæge. De er vaccineret, har fået vaccine mod rabies, er testet mod smitsomme sygdomme og har fået orme- og loppekur. Derudover har de EU pas og er chipmærket. Du skal selv huske at tilmelde hunden eller katten til dansk Hunde- eller katteregister.

Bemærk, hvalpe og killinger er pga. deres unge alder ikke neutraliseret når de kommer hjem til Danmark og det er ikke med i prisen.

Husk at læse "gode råd til hundeejeren/katteejeren" ! Kontakt en adfærdsbehandler, hvis du har brug for råd eller ideer til at træne din hund.


Kontrakt:

Hos DFA underskriver man en adoptionskontrakt. Denne er for at sikre os, at dyr vi formidler ikke unødigt bliver aflivet eller givet til andre hjem uden vi ved det. Vi har ikke særligt mange hunde vi får formidlet forkert, men skulle de ske, så hjælper vi med genformidling af hunden.
Hunden skal forblive hos dig indtil et nyt hjem er fundet.

Formidlingsgebyret overføres til vores konto med det samme og genpart af kontrakten sendes retur. Gebyret dækker de omkostninger som der er i forbindelse med at hunden/katten rejser til Danmark og dyrlægeudgifterne. Husk at tegne en sygekasseforsikring til din hund.

 

Vær opmærksom på:

Det er vigtigt at gøre sig klart, at dette er en anderledes måde at få et nyt familie medlem på. Dette kræver lidt mere af en familie, det kræver venlighed, rolighed, overbærenhed, men mest af alt en masse tålmodighed.  

De hunde vi finder hjem til, er hunde der har gået på et internat i et stykke tid. De bliver oftest bundet til lågen ind til internatet , efterladt i en kasse eller kastet over hegnet. Når de skal indlemmes i flokken på internatet sker det langsomt og med klar overvågning af internaterne. Alle hundene er fundet egnet til familier i Danmark efter et stykke tid på internatet. Ingen hunde bliver taget direkte fra gaden og hjem til Danmark. De skal have tilbragt et stykke tid på internatet, således vi kan vurdere deres psyke og balance.  

En vigtig ting er dog, at hundene kan være meget forskellige på internatet kontra i et hjem i Danmark. Det har vi ofte set !
Hunden kan være fundet egnet til en familie, vi kan se det er en tryg hund, en rolig og velafbalanceret hund, der trives i sine omgivelser. Så tager vi den ud af disse trygge rammer, på et fly til Danmark og ind i et nyt hjem. Nogle hunde skal bruge nogle uger på at falde til. Tålmodighed, rolighed og faste rutiner er vejen frem.