Sanja beder om DIN hjælp i Serbien:


Vi har fået en mail fra Sanja som har rødder i Serbien. I en by som hedder Loznica kæmper en dyreværnsorganisation en kamp med mange herreløse hunde og katte. Sanja vil gerne hjælpe dyrene og dyreværnsorganisationen.

Der findes et internat, Nas Dom (betyder Vores Hjem) som indfanger herreløse hunde, men de lever under kummerlige forhold, får ikke mad og vand hver dag, samt kommer ikke ud for at besørge. Hvis de er heldig får de mad 1 gang om ugen.
Burene som de står i rengøres med vand fra en højtryksrenser, når hundene stadig er i buret !! Dyreværnsorganisationen og Sanja kan ikke få adgang til internatet selvom de gerne vil hjælpe dyrene og har beviser for at bla. hundene lider, er syge,  mangler mad og vand. 

De herreløse katte i gaderne mishandles af ondsindet beboere folk. Blandet andet har mange katte tabt halen, fordi de er blevet hængt op i den, mens folk har slukket cigaretter på dem. Når borgmesteren synes at der skal ryddes lidt op i gaderne, smides gift ud i gaderne og kattene lider en pinefuld død. 

Sanja fortæller at der er vedtaget en dyreværnslov i staten Serbien, som selve borgmesteren har underskrevet - alligevel møder dyreværnsorganisationen og Sanja ikke andet en modstand når de forsøger at hjælpe dyrene.

Derfor har de brug for at DU skriver en opfordring på engelsk til borgmesteren og direktøren for den kommunale sektor, som er ansvarlig for Nas Dom internatet.

Din opfordring bør omhandle at dyr skal behandles ordentligt og dyremishandling skal bekæmpes, inkl. at der ikke skal smides gift i gaderne. De bør samarbejde med dyreværnsorganisationer som gerne vil hjælpe mm. 

Borgmesteren hedder: Mr Vidoje Petrovic og har e-mail: gradonacelnik@loznica.rs

Direktøren hedder: Mr Stanko Tesic og har e-mail: kjpnasdom@neobee.net

Send gerne en kopi til DFA på info@dfas.dk

På forhånd tak !