At sige farvel til sit kæledyr…..

 

Vi kommer alle sammen ud for det, at vores kære kæledyr dør. Nogle dør helt uforudset, andre må gå den tunge vej til dyrlægen som afliver kæledyret der. Lige meget hvordan det sker, så er det aldrig nemt at snakke eller læse om, men omvendt kan det være en fordel at være forberedt på de praktiske forhold.

Nogle dyrlæger kan du aftale kommer hjem til dig privat, for at aflivet dit kæledyr. Dette kan være en fordel, så slipper du nemlig for stresset mht. transporten og evt. ventetid hos dyrlægen. Dette koster selvfølgelig ekstra. Snak med din dyrlæge om denne mulighed, hvis du ønsker dette. Hvis din dyrlæge siger nej, find en anden dyrlæge, som kan efterkomme dine ønsker.

Nogle vælger at efterlade kæledyret hos dyrlægen eller at grave kæledyret ned i haven. Men du har også et andet valg. Du kan vælge at køre dit kæledyr til Ada’s krematorium efter du har været hos dyrlægen. Her kan du vælge at sige det sidste farvel og vide at indenfor få timer bliver det kremeret. Du kan også vælge at få en urne med hjem, som du kan have stående eller grave ned.

Hvis du vælger at tage til Ada’s, så er det vigtigt at du ringer for at bestille tid. De har ikke så mange private som selv kommer forbi, men de ønsker ikke at folk skal stå i kø.

Du kan ringe til dem på 43 55 11 55 eller sende en e-mail på: post@adakrem.dk, hvis du har spørgsmål om kremering af kæledyr.

Deres adresse er:

Ada's Kæledyrskrematorium
Højvangsvej 15
2640 Hedehusene

De tager ikke i mod dankort, så husk kontanter.